Mentaltræner Henrik Hjarsbæk

Podcast mentaltræning

Der er skudt en ny podcast i luften, en af dem du kan have i ørene mens du træner, går en tur, lufter hunden, sidder med din eftermiddagskaffe eller hvis du føler dig motiveret og vil ændre din livsstil til det bedre, så kan du få de bedste gode råd inden for det mentale område.
Der kommer nyt afsnit ca. hver tiende dag eller hver anden uge – alle episoder berører de mentale områder, såsom senest Nervøsitet i sport, Selvtillid, selvværd, mindset, mindset for vindere, frygten for at fejle, præstationsangst, lær af din fejl og meget meget mere.

Case eksempel men det mentale i fokus:

En fodboldspiller som hele tiden har selvtillid, aldrig mister troen på sig selv og altid har en benhård tilgang til fodboldspillets konkurrence vil formentlig komme langt. Vedkommende vil måske ikke kun nå eliten niveauet i sit land, men måske også international.
Ærligt så ved vi det ikke. Fodboldspillere må ikke stræbe efter at have det samme som Messi, Mbappe, Ronaldo eller Pernille Harder har. De er hver især deres helt egen skabning, ligesom du også er din helt egen unikke skabning. Den spiller der efterstræber at blive som andre, vil før eller senere miste sig selv i den stræben mod det uopnåelige mål. Mens den spiller som værner om sig selv og sine styrker vil kunne nå længere.

Podcast mentaltræning finder du ved at søge på det geniale og sigende navn: Det mentale forspring af Henrik Hjarsbæk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mentaltræner Henrik Hjarsbæk